KONFIRMATION

2021


Catering til konfirmation: Konfirmationsmenu 2021

Er du på udkig efter catering til konfirmation, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Spis Godt finder du et alsidigt cateringfirma, der blandt andet leverer mad til konfirmation til konkurrencedygtige priser i hele Århus og omegn.

Vi tilbyder flere forskellige menuer, og der er således både noget at vælge imellem, hvis du foretrækker en buffet til konfirmation, eller hvis du foretrækker en tallerkenanretning.

Vores konfirmationsmenu 2021

Hos Spis Godt har vi udviklet to forskellige bud på en konfirmationsmenu til konfirmationssæsonen 2021. Fælles for de to menuer er et fokus på mad af høj kvalitet tilberedt med friske råvarer.

Vores forslag til catering til konfirmation kan enten bestilles, som de er, eller de kan blot bruges som inspiration til den konfirmationsmenu, som passer bedst til jer, jeres ønsker og jeres behov. Vi er meget lydhøre over for individuelle ønsker og behov, og vi hjælper jer også gerne med at sammensætte den helt rigtige menu ud fra lige netop jeres ønsker.

Du kan læse mere og se de to forslag til menuer her:

Kontakt os og bestil catering til konfirmation

Hvis du ønsker at bestille vores catering til konfirmation, uanset om du ønsker at bestille en konfirmationsmenu eller en buffet, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os mindst 14 dage før den dag, hvor maden skal leveres. På den måde har vi mulighed for at sætte tid af til tilberedningen og sammensætte den helt rigtige menu, hvis du har andre ønsker end vores forslag til en konfirmationsmenu.

Når du i forbindelse med konfirmation bestiller mad ud af huset hos os, har vi brug for på forhånd at vide, hvor mange mennesker vi skal tilberede mad til, og om der er nogle allergier, intolerancer eller lignende, som vi skal tage højde for.

På baggrund af dine ønsker beregner vi en pris på din bestilling.